Sander Kraaijenbrink

s.kraaijenbrink [at] crisislab.nl

+ 31 (0)6 83395345

Biografie

Sander Kraaijenbrink (MSc) is onderzoeker bij Crisislab. Hij voltooide de Master Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en koos daarbinnen voor de specialisatie ‘Besturen van Veiligheid’. Dit als vervolgstap op de hbo-opleiding Integrale Veiligheidskunde aan de Saxion Hogeschool te Deventer. Zijn afstudeeronderzoek over de effectiviteit van VCA (VGM Checklist Aannemers) in de praktijk verrichtte hij voor de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV).

Sander is sinds december 2017 voorzitter van Young NVVK.

Publicaties

I. Helsloot, J. Schinkel, H. Heederik, S. Kraaijenbrink & J. Vis (2019). Inzichten in proportioneel asbestbeleid. Crisislab, Radboud Universiteit, TNO en Universiteit Utrecht.

A.Scholtens, S. Kraaijenbrink & I. Helsloot (2018). Evaluatie toezicht- en handhavingsproces kinderopvang van De Bilt. In opdracht van de gemeente De Bilt.

I. Helsloot & S. Kraaijenbrink (2018). Proportioneel omgevingstoezicht bedrijfsmatige asbestsaneringen. In opdracht van de gemeente Den Haag.

I. Helsloot & S. Kraaijenbrink (2018). Het ontregelende van de risico-regelreflex; een onder onderzoek naar het optreden van de risico-regelreflex in de (petro)chemische industrie. In opdracht van de VOMI en SSVV.

I. Helsloot, S. Kraaijenbrink & C. Kijne (2017). Past meer dan alleen geschoktheid? Een quickscan of er te leren valt van een dodelijk incident in de gemeente Wageningen. In opdracht van de gemeente Wageningen.

I. Helsloot, J. Vlagsma & S. Kraaijenbrink (2017). Risk analysis higher education institutions. In opdracht van het programma Integrale Veiligheid Hoger Onderwijs.